Portofoliu

Portofoliu Jacobs Drupal web development.

Site-ul oficial al Parohiei Romano Catolice din Carașova

Client: 
Parohia Romano Catolică Carașova

Site realizat pro bono. Site realizat pentru Parohia Romano Catolică din Carașova, realizat pe platforma Drupal. Pe site a fost instalata tema Bootswatch Cerulean, construita pe framework-ul Bootstrap. Designul temei a fost personalizat, iar fisierele css au fost codate pentru a fi realizata o tema responsiva pe toate dispozitivele. In realizarea structurii au fost folosite module precum Views si suita de module din lista SEO Checklist etc.

Catalogul si magazinul online "Produse din lavanda"

Client: 
Ghera Milovan si Hategan Ivan
Produse din lavanda

Catalogul si magazinul online realizat pentru micii intreprinzatori, producatorii de produse din lavanda, Ghera Milovan si Hategan Ivan. Site-ul a fost realizat pe platforma Drupal. Pe site a fost instalata si personalizata thema Bootswatch Readable, construita pe framework-ul Bootstrap. In realizarea structurii au fost folosite module precum Drupal Commerce, Views, Views Slideshow, Panels, suita de module din lista SEO Checklist etc.

Portal Biblioteca Judeteana "Paul Iorgovici" Caras Severin

Client: 
Biblioteca Judeteana "Paul Iorgovici" Caras Severin

Site realizat pentru Biblioteca Judeteana Caras Severin, realizat pe platforma Drupal. Pe site a fost instalata si personalizata thema Bootswatch Readable, construita pe framework-ul Bootstrap. In realizarea structurii au fost folosite module precum Views, Views Slideshow, Panels, suita de module din lista SEO Checklist etc.